Bli medlem!

Bli medlem i Hälsinglands Rasfjäderfäförening (HRF) och få tillgång till ett brett nätverk av gediget hönskunnande, hjälp, råd och intressanta träffar. Medlemskapet blir lite vad du gör det till själv.

Medlemskapet kostar 150 kronor per år. 

Vi är en av SRF:s drygt 25 tal lokalavdelningar och bildades i september 1998 då vi väckte liv i den något slumrande Södra Norrlands fjäderfäklubb. Vi jobbar i Hälsingland med omnejd för att sprida information och kunskap om höns, ankor, gäss och andra fjäderfän. Alla är välkomna som medlem. Långt ifrån alla har rasfjäderfän, det som förenar oss är intresset för våra djur.

Vill du vara med i både HRF och Sveriges Rasfjäderförförbund (SRF) betalar du en gemensam avgift på 500 kronor per år. Då får du i tillägg SRF tidsskrift 6 gånger per år, samt möjlighet att köpa ringar som är en förutsättning om du vill ställa ut dina djur. För betalning till SRF gå till deras hemsida för instruktioner. Glöm då inte att uppge oss som lokalklubb samt skicka gärna ett mail till vår kassör om att du betalt avgift via SRF.

Betala din HRF avgift till plusgiro 56 96 13-3. Glöm inte att skriva namn och adress i samband med din betalning.

Varmt välkomna till oss – föreningen som gör livet fjäderlätt!

En reaktion på “Bli medlem!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.